Ce poti face cu NeoCube ?


Joaca-te cu NeoCube si te vei bucura de:

1. Eliberarea stresului

Senzatia tactila unica, zgomotul produs de ciocnirea bileor magnetice, crearea si distrugerea formelor, toate acestea te detensioneaza intr-un mod surprinzator.

2. Educatie si cunoastere

Prin simplul joc cu NeoCubul tau dezvolti o cunoastere mult mai buna a principiilor geometriei, fizicii si matematicii.

3. Stimularea emisferelor cerebrale

NeoCube este singurul puzzle din lume care iti stimuleaza ambele emisfere cerbrale. Cand creezi cu NeoCube nu vei exercita numai abilitatile tale spatiale si creativitatea, dar, de asemenea, logica si chiar si abilitatile matematice. Acest lucru face ca ambele emisfere sa devina active in acelasi timp si sa comunice pe corpus-callosum.

4. Dezvoltarea creativitatii

Efortul de a crea este instinctual si elementar in existenta umana. NeoCube este modul perfect in care creativitatea se poate dezvolta.

Controlul total al NeoCube rezulta din compozitia sa de 216 sfere individuale. Fiecare sfera individuala este in esenta un punct. Mai multe sfere aranjate intr-un sir formeaza o linie. Liniile pot fi aranjate pentru a forma forme bi-dimensionale sau de poligon. Miliarde de solutii sunt posibile. Deoarece NeoCube iti ofera libertatea de a-l controla la toate nivelurile, creatiile tale vor fi la fel de unice ca tine!

 

  Eurodigital.    Powerball.    Cea mai tare jucarie magnetica.